VAKUOVAČKA NA POTRAVINY
Vakuová svářečka je nepostradatelným nástrojem pro všechny milovníky vaření, skladování a zajištění dlouhotrvající čerstvosti potravin. Umožní vám rychle a snadno vakuově zabalit potraviny, které si tak déle zachovají svou chuť, vůni a výživovou hodnotu.
Díky vakuovému balení můžete účinně zabránit přístupu vzduchu do obalu, což minimalizuje oxidaci a růst bakterií. Díky tomu zachováte čerstvost, chuť a aroma svých výrobků po delší dobu, snížíte množství odpadu a ušetříte peníze Vakuově balené výrobky jsou zdravější a mají omezený přístup k bakteriím.
Obsluha vakuové svářečky je velmi jednoduchá. Její hlavní funkcí je nasát vzduch uvnitř fóliového sáčku a tím potraviny vakuově uzavřít. Balení potravin tímto způsobem prodlužuje jejich životnost a trvanlivost. Většinu čerstvé zeleniny lze v lednici skladovat přibližně 5 dní, vakuově balené potraviny vydrží až 20 dní. Totéž platí pro maso. Obvykle je lze skladovat maximálně 2-3 dny. Pokud je zabalíte do vakuových sáčků, vydrží čerstvé ještě 9 dní. V mrazničce může hermeticky uzavřené maso ležet až dva roky. Další výhodou vakuové svářečky a této formy skladování masa je jeho chuť. Koření na maso, které zabalíme do vakuových sáčků, pronikne do masa mnohem lépe. A proto bude jeho chuť lepší a výraznější.
Technická specifikace:
- Delší trvanlivost potravin
- Blokuje pronikání pachů
- Součástí balení je 5 vakuových sáčků
- Napájení: síťové 100-240 V/ 50-60 Hz
- Příkon: 90 W
- Rozměry: 34 cm x 7,5 cm x 6 cm
- Barva: bílá
Obsah balení:
-️ Továrně nová vakuová svářečka fólií
-️ Napájecí kabel
-️ 5 vakuových balicích sáčků
-️ Originální balení